Afdrukken

UW DYNAMISCHE WEBSITE

Er zijn diverse mogelijkheden om uw website te presenteren en te hosten. Ongetwijfeld kunnen we voor u een systeem op maat maken, volledig naar uw smaak en voorkeur. We maken gebruik van de stijl en de kleuren die u wenst. U zorgt zelf voor afbeeldingen of wij zorgen daarvoor.

Wij maken een uniek ontwerp voor uw zaak, al dan niet gebaseerd op een bestaande huisstijl. De website bestaat uit een aantal pagina’s en inhoud (tekst, foto’s, folders,…) die u zelf bepaalt. Uw website is ook ‘responsive’ dat wil zeggen dat het ontwerp zich automatisch aanpast voor gebruik op tablet en smartphone !

Wij registeren een domeinnaam en verbinden daar uw website aan. U kunt zelf de wijzigingen op uw website doen via vernuftige doch eenvoudig te gebruiken CMS software (Content Management System).

U kunt gebruikers toevoegen (bijvoorbeeld één van uw medewerkers) die ook wijzigingen kunnen aanbrengen. U kunt hen hiervoor bepaalde rechten toekennen. U of uw medewerker wijzigt wat en wanneer u, hij of zij dat wil. Uw eigen aanpasbare website omvat een onbeperkt aantal pagina’s.

Voor ontwerp, hosting en domeinnaam: gebruik het contactformulier op onze website.